Heweso

❝ Kaplumbağaya dikkat et! Ancak kafasını çıkarıp risk aldığında ilerleyebilir. ❞
James B. CONANT

MENÜ

Bir Şirket Logosu Oluştururken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yaptırmak istediğiniz logo şirketinizin kurumsal kimliğini en iyi şekilde yansıtmalıdır.

Yaptırmak istediğiniz logo şirketinizin kurumsal kimliğini en iyi şekilde yansıtmalıdır. Tasarım yaptırırken şirketin dikkat etmesi gereken bazı hususlar vardır:

Kendi ekibinizden fikir alın
Logo değiştirirken veya tasarlarken ekibinizin de görüşlerini dinlemeniz önemlidir. Rakip firmaları ve hedef aldığınız kitleyi araştırarak geniş kapsamlı fikir sahibi olabilirsiniz.

Sade olmak her zaman iyidir
Karmaşık ve anlaşılamayan logolardan ziyade daha sade ve anlaşılır logoları tercih etmeniz daha iyidir. Fakat sade olmak için aşırıya da kaçmamak gerekir. Sade olup firmanızı yansıtmayan logolar hoş durmaz.

Global olarak düşünün
Logonuzda çok fazla yerel ögelere yer vermeyin. Çünkü bu durum global anlamda anlaşılmamanıza yol açabilir. Bazı firmalar her ülke için logo rengini değiştirebiliyor. Bu tarz bir düzenleme de iyi bir fikir olabilir.

Akılda kalıcı bir logo olmalı
Bir logoda olması gereken en temel özellik akılda kalıcı olmasıdır. Net ve anlaşılır logo yapmak her ne kadar önem arz ediyorsa akılda kalıcı olması da o kadar önem arz eder. Akılda kalıcı ve anlaşılır logo istiyorsanız logonuzda 3 farklı renkten fazla renk bulundurmayın. Büyüklük oranını da iyi ayarlayın.

Diğer Başlıklar

.tr alan adında yeni dönemİlk gelen ilk alırkuralı uygulanacak: .tr alan adında yeni dönem başlıyor!

23 Ağustos Dünya Hashtag Gününün bu yıl 15. yıl dönümü!

İnternet Hız Rekoru Yeniden Kırıldıİnternet kullanımı dünyada artmaya devam ederken hız konusunda da yeni gelişmeler yaşanıyor.

WhatsApp Yeni Güncellemesi ile Karşınızda!Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp yeni güncellemesi ile karşınızda

Elon Musk, 44 Milyar Dolara Twitterı Satın AldıElon Musk uzun süren çabalar sonucunda Twitterı satın aldı.

WhatsApp Gruplara Anket Özelliğini GetiriyorDünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp, sesli mesajlara altı yeni özellik getireceğini duyurdu.

KVKK Nedir?6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kısaca KVKK, 7 Nisan 2016 tarihinde Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Instagram Yeni Özelliği ile Anne ve Babalar Çocuklarını DenetleyebilecekPopüler sosyal medya platformu olan Instagram, Aile Merkezi isimli yeni özelliğini ABD li kullanıcıların beğenisine sundu.

İnternet ve Sosyal Medya Platformlarında Verilerinizi Korumanızı Sağlayan İki Faktörlü Kimlik Doğrulama Nedir?Sosyal medya platformları başta olmak üzere internetteki tüm hesaplarımızı korumak için tek bir şifre yeterli değildir.

Instagram Videolarına Otomatik Türkçe Altyazı Özelliği GeldiDünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan Instagram iki yeni özellik daha getirdi.

Bu yazı 1742 defa okunmuştur.

Bayilik Başvurusu

Heweso Ürünlerini satmaya hazır mısınız?