Heweso

❝ Zihin neyi alıyor ve neye inanıyorsa, onu başarabilir. ❞
Dr. Napoleon HILL

MENÜ

Alibaba 38,4 Milyar Dolarlık Satışla Rekor Kırdı

Son açıklanan verilere göre Alibaba, 11.11 de 38,4 milyar dolarlık satış gerçekleştirerek bir rekora imza attı.

Son açıklanan verilere göre Alibaba, 11.11 de 38,4 milyar dolarlık satış gerçekleştirerek bir rekora imza attı. Geçtiğimiz yılın aynı gününde ise Alibaba'nın yaptığı satış 30,8 milyar dolar olarak açıklanmıştı. Bu rakama bakarak Alibaba'nın bir önceki yıla göre yüzde 26'lık bir artış yakaladığını görüyoruz. Alibaba geçen yıl, satışların başlamasından 85 saniye sonra 1 milyar dolarlık, bir saat sonra da 10 milyar dolarlık rakamlara ulaşarak rekor kırmıştı. Şirket bu yıl kendi rekorunu kırmış bulunmakta. Alibaba'nın 2009'dan bu yana, ABD'de ortaya çıkan Black Friday veya Cyber Monday günlerinde de ürünlerinde büyük indirimler yaptığını söyleyebiliriz. Ancak şirket en fazla satışı özellikle Asya'da yaygın olarak kutlanan 11.11 Alışveriş Gününde gerçekleştiriyor. Ayrıca şunu da belirtelim; 11.11 günü literatürde "Bekarlar Günü" olarak geçmektedir. Her yıl 11 Kasıma denk gelen gün, aslında bekar insanlar için Çin'de bir öğrenci tatili olarak başladı, ancak Alibaba, 2009 da bunu çevrimiçi online alışveriş dünyasına dönüştürdü. Çin'de ve Bazı Güneydoğu Asya ülkelerinde kutlanan gün için Alibaba, ön siparişleri 3 hafta önce başlattı. Şirketin açıklamasına göre sadece Estee Lauder ürünleri için 143 milyon dolarlık sipariş alındı. Şirket 14 milyon dolarlık iPhone 11 sattığını söyledi.

Diğer Başlıklar

.tr alan adında yeni dönemİlk gelen ilk alırkuralı uygulanacak: .tr alan adında yeni dönem başlıyor!

23 Ağustos Dünya Hashtag Gününün bu yıl 15. yıl dönümü!

İnternet Hız Rekoru Yeniden Kırıldıİnternet kullanımı dünyada artmaya devam ederken hız konusunda da yeni gelişmeler yaşanıyor.

WhatsApp Yeni Güncellemesi ile Karşınızda!Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp yeni güncellemesi ile karşınızda

Elon Musk, 44 Milyar Dolara Twitterı Satın AldıElon Musk uzun süren çabalar sonucunda Twitterı satın aldı.

WhatsApp Gruplara Anket Özelliğini GetiriyorDünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp, sesli mesajlara altı yeni özellik getireceğini duyurdu.

KVKK Nedir?6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kısaca KVKK, 7 Nisan 2016 tarihinde Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Instagram Yeni Özelliği ile Anne ve Babalar Çocuklarını DenetleyebilecekPopüler sosyal medya platformu olan Instagram, Aile Merkezi isimli yeni özelliğini ABD li kullanıcıların beğenisine sundu.

İnternet ve Sosyal Medya Platformlarında Verilerinizi Korumanızı Sağlayan İki Faktörlü Kimlik Doğrulama Nedir?Sosyal medya platformları başta olmak üzere internetteki tüm hesaplarımızı korumak için tek bir şifre yeterli değildir.

Instagram Videolarına Otomatik Türkçe Altyazı Özelliği GeldiDünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan Instagram iki yeni özellik daha getirdi.

Bu yazı 2377 defa okunmuştur.

Bayilik Başvurusu

Heweso Ürünlerini satmaya hazır mısınız?